Pracovní desky Pfleiderer kolekce 2021-2024

Duropal Pracovní Deska Quadra, P2

Pracovní deska z dřevotřísky typu P2 podle EN 312, strana dekoru polepená pevným materiálem Duropal HPL podle EN 438, spodní strana vodu odpuzujícím protitahem. Přední hrana pracovní desky Quadra pro postformování má poloměr 3 mm, zadní hrana je utěsněna ochrannou hranou. K dispozici je také varianta s tvarovanými hranami na obou stranách.

Piktogramy

Výroba nábytku a provedení interiérů

Různé dekory a struktury

Vhodné pro styk s potravinami

Snadná údržba

Antimikrobiální

Antimikrobiální účinek – povrch s antimikrobiálním účinkem do 24h pro interiér – Metodika testování JIS Z 2801 / ISO 22196

OBLASTI POUŽITÍ

Pracovní desky Duropal mají své místo všude tam, kde jsou ty nejvyšší požadavky na odolnost a dlouhou životnost. Díky svým hygienickým přednostem jsou tradičními oblastmi použití moderní kuchyně a koupelny, kantýny a restaurace, ordinace, vybavení laboratoří a obchodů, ale rovněž průmyslová pracoviště a pracoviště živnostníků.

PRŮŘEZ PRODUKTU

Dostupnost

Dostupné struktury


CR Corrosio

CW Classic Wood

FG Fine Grain

MO Montana

MP Miniperla

MS Jemný mat

NY Natural Wood

RT Rustic Wood

RX Roxano

SD Sandpearl

VO Volcano

VV Top Velvet

XM XTreme Matt

DEKORY PRACOVNÍCH DESEK 2021-2024

Vlastnosti výrobku

Norma produktu

  • EN 13894-1

Nosný materiál

  • ClassicBoard P2
  • Dřevotřísková deska typu P2 lepená močovinovou pryskyřicí dle EN 312, vhodná pro nenosné účely v suchém sektoru.

Emisní třída formaldehydu

  • E1 E05

Antimikrobiální účinek

  • Povrch s antimikrobiálním účinkem do 24h pro interiér – Metodika testování JIS Z 2801 / ISO 22196

Bezpečnost výrobku

  • Tento produkt podle REACH nařízení ES 1907/2006 představuje výrobek a podle článku 7 nepodléhá povinnosti registrace.
  • Povrch je fyziologicky nezávadný a pro kontakt s potravinami přípustný (podle Nařízení Komise (EU) č. 10/2011).
  • Výrobek vyrábíme bez přísad halogenů, těžkých kovů, konzervačních látek, prostředků na ochranu dřeva a bez organických rozpouštědel.

Zvláštnosti

  • Certifikací FSC® (license code: FSC® C011773) nebo certifikací PEFC (license code: PEFC/04-32-0828) – K dostání na vyžádání.

Barevná a povrchová shoda

  • Dekor, struktura a opotřebení ovlivňují konečný vzhled produktu.
  • Vzhledem k různým výrobním technologickým specifickým pro daný výrobek dochází také k dekorativním/strukturovým/nosným kombinacím díky kterým můžou různé skupinami výrobků a formáty vykazovat menší optické a hmatové odchylky. Takové odchylky nepředstavují vadu.
  • Zejména volba struktury povrchu má významný vliv na vizuální dojem a to jak ve vnímání hmatu, jakož to i technické vlastnosti výrobku. To znamená, že celkový dojem z dekoru se může změnit v závislosti na struktuře povrchu. Kromě toho mechanické vlivy na povrch výrobku v tmavých dekorech mohou vést k kontrastnějšímu optickému vnímání.
  • Abychom zajistili, že u našich výrobků vždy dosáhnete nejlepšího výsledku a předem vyjasníme případné odchylky, rádi vám poradíme individuálně.

Technické dokumenty

Informace o produktu - Příslušenství k pracovním deskám Duropal – skladová kolekce D-A-CH 2021–2024ProHPL/ICDLI - Technické směrnicePokyny k čištêní Duropal HPL & DecoBoard

OCHRANA ZDRAVÍ: MATERIÁLY PŘINÁŠEJÍCÍ
ŘEŠENÍ, KTERÁ JSOU ZÁRUKOU ČISTOTY

Spolehlivá čistota začíná s výběrem materiálu.
Ochrana zdraví je po právu nejvyšší prioritou. To platí jak pro zdravotnictví a péči, tak pro sportovní zařízení, dopravu, gastronomii, hotely a další vysokofrekventovaná místa. Díky snadné údržbě a robustním výrobkům HPL nebo melaminovým deskám s přímou laminací, pomáhají materiály
na bázi dřeva společnosti Pfleiderer, aby byly obytné prostory hygienické, a proto i bezpečné v dlouhodobém horizontu. Jsou také odolné vůči detergentům a dezinfekčním prostředkům.
Povrchy Duropal HPL, Duropal XTreme plus a DecoBoard mají antimikrobiální účinek podle JIS Z 2801 / ISO 22196 – bakterie jsou trvale a prokazatelně sníženy o více než 99 procent během 24 hodin. Kromě toho jsou naše povrchy schváleny pro styk s potravinami (bezpečnost potravin).
Spolehněte se na bezpečné řešení zejména pro náročné projekty!

Duropal XTreme plus

Ve srovnání s jinými matnými povrchy výrazně odolnější proti poškrábání! XTreme plus přenáší jedinečné, zrakem a hmatem vnímatelné vlastnosti řady XTreme také na velmi namáhané horizontální povrchy a hrany.