Nové katalogy Franke

Katalog je platný od 1. 6. 2021 a můžete si jej stáhnout v odkazu níže nebo nyní nově prolistovat i online nebo stáhnout.

Představte si kuchyni, kde vše společně funguje, skvěle vypadá a dává smysl. Kuchyň, jejíž součásti byly navrženy tak, abyste si svůj život mohli ještě více užívat. S touto myšlenkou přistupujeme k návrhu kuchyňských systémů ve společnosti Franke. Pilně pracujeme na tom, aby naše řešení poskytovala rovnováhu mezi stylem, pohodlím a funkčností.

Už více než 100 let neúnavně pracujeme na zlepšování a inovacích našich produktů a služeb. Tato historie a zkušenost nám pomáhá navrhovat a vytvářet kuchyňská řešení a produkty, které se každý den osvědčují ve více než 100 milionech domácností po celém světě.

Franke je společnost, ve které se vše točí kolem lidí. Naším úkolem je vás inspirovat a překvapovat. Proto vytváříme produkty, které vám vykouzlí úsměv na tváři a díky kterým se budete cítit jedinečně. Chceme, abyste si užívali produkty, které skutečně zvýší kvalitu vašeho života. To nás inspiruje k tomu, abychom tvořili báječné věci.