Kronodesign Inspirace ve stylu MODERN

Styl „modern“ využívá kontrast matných a lesklých struktur povrchů, je elegantní a lehce luxusní s nádechem přirozené jednoduchosti. My jsme se jím inspirovali při návrhu interiéru kuchyně. Designérka Diana Turinová našla v široké nabídce aktuální Globální a Trendové kolekce Kronodesign struktury a dekory, s jejichž pomocí interiér ve stylu „modern“ navrhla.

Dojem přírodního materiálu je dosažen použitím dřevodekoru K362 PW Espresso Harbor Oak na desce jídelního stolu, na obkladu dělící stěny nebo na spodních skříňkách kuchyňské linky. Dřevodekor doplňuje v podsvícených nikách také kuchyňskou skříň z tmavě šedého matného dekoru 6299 AM Cobalt Grey. Do stylu „modern“ velmi dobře zapadá i kovolaminát AL03 Brushed Inox, ze kterého jsou navržena dvířka kuchyňského ostrůvku, zároveň je použit nad prosklenou vitrínou vedle kuchyňské skříně, či na soklu spodních skříněk a také horních skříňkách kuchyňské linky.

Pracovní plochy jsou navrženy v jednotném dekoru ovšem z rozdílných materiálů. Pracovní deska kuchyňské linky je nejnamáhanější částí každé kuchyně, designérka tedy na tuto plochu použila kompaktní interiérovou desku Slim line v dekoru K367 PH Cream Navona. Ten samý dekor použila i na pracovní plochu ostrůvku, zvolila ale jiný materiál – odolnou laminátovou desku, stejně jako na obklad stěny za linkou.

Vše a více si můžete prohlédnout na YouTube kanálu Kronospan CR.

https://www.youtube.com/channel/UCP2YM40Set443FUdAXcU2nQ