Kronodesign Inspirace – styl Aestetic

Styl „aestetic“ nás inspiroval při návrhu pokoje pro teenagera. Zároveň návrh vycházel ze zadání, které designérka Diana Turinová dostala v rámci řešení reálného projektu. Na první pohled se vám zřejmě bude zdát návrh velmi extravagantní, ale ukažte jej vašemu „puberťákovi“ a jeho reakce vás možná překvapí. 

Tak zvaná generace ZET má ke stylu „aestetic“ velmi blízko, znají ho ze sociálních sítí, je ovlivněn hudebním stylem Vaporwave, který vznikl kolem roku 2010 a zároveň využívá prvky z 80. a 90. let minulého století. My jsme se tohoto stylu snažili docílit použitím materiálů a dekorů z nabídky kolekce Kronodesign.  

Celý pokoj je v neutrálních šedých tónech. Stěny oživuje obložení dekorem s výraznou hrubou strukturou v odstínu surového železa K352 RT Iron Flow. Nábytek je vyrobený z jednobarevných hladkých dekorů 0540 PE Manhattan Grey a 0162 PE Graphite Grey. Jediný barevný odstín 7167 SU Viola vytváří kontrastní linie dvířek a polic a je použit na kontejneru a části obkladu stěny.

Obklad stěny za postelí z dekoru 4299 UE Dark Atelier připomíná noční oblohu. Na světlejším odstínu 4298 UE Light Atelier za monitorem se odráží neonový nápis.

Dnešní generace ZET je plně digitální generace, která žije doma. Studentský pokoj tvoří dvě základní zóny: Pracovní kout pro komunikaci prostřednictvím sociálních sítí, online prostoru nebo videoher a postel, ve které se tráví zbytek času.

Na stěnách i v otevřených policích jsou plochy pro dekorace, vystavení oblíbených předmětů, obrázků a fotek.

Všechny použité dekory najdete v sortimentu značky Kronospan.
www.kronospan-express.com

Nechte se inspirovat i dalšími styly na YouTube kanálu Kronospan CR.